Vilken aprildag...

det har varit idag. Sol, snö, regn, hagel om vart annat. Liten Brolle – inte så liten längre, fyller ett år nästa vecka – var i toppform på morgonrastningen. Fick goldenfnatt och sprang bara runt, runt, runt. Och där stod vi (Tjalle, Affe och jag) i mitten och blev snurriga i kolan. Det är härligt med glada, frimodiga hundar.

I dag har jag städat, Pippi säger ju att man ska göra det på fredagar. Men det finns mycket kvar att göra. Även uteplatsen borde få en uppsnyggning, fast då får nog vädret bli lite stadigare först. Nu börjar det dra ihop sig till fredagskväll så det är dags att lufta vinet och laga något gott.

Ha en trevlig helg alla vänner!


 


Då är vi redan inne på tisdagen...

en alldeles vanlig arbetsvecka. Inget utöver det vanliga är inbokat - jo, jag ska äntligen "få ändan ur.." och börja träna på gymmet igen. I söndags startade vi upp vår lilla jaktträningsgrupp efter vinteruppehållet. Lite ringrostigt, men det kändes väldigt bra och det var roligt att träffas igen.

Nu har våren kommit! - jag plockade tussilago igår. Jag blir så himla glad av att se de där små solarna i det torra gräset. Härligt! Så här års brukar jag, och säkert fler med mig, samla vårtecken och i går morse kunde jag lyssna till kåltrasten också. En av mina favoriter. Ett annat vårtecken - mindre kul - är alla stora råttor av hundhår i alla hörn hemma. Men de hoppar i alla fall högt av glädje varje gång man passerar  :-)

God fortsättning på veckan!

Nedan, de yngsta förmågorna i träningsgruppen; Maja Greberg 9 mån och Saga 12 v...



Maja är laddad med dummies och visselpipa





Sötnos!





Vi vaknar till en solig...

men lite frostig dag och det är sista dan på semestern. På eftermiddan tar vi färjan hem och så blir det vardag igen. Jag hade gärna stannat ett tag till…



En liten gosestund är aldrig fel...



Vilken underbart härlig dag!

Solen flödar och vinden susar (11 m/s) och vi bara njuter av att vara lediga. Hundarna också...



Tjalle håller sig helst en bit ifrån de här galningarna, smart nog...

Trevlig helg!



RSS 2.0