Sista arbetsdagen...

det här året. Sedan några dagars välbehövd vila. Det ska bli skönt eftersom jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden. Vi firar nyårsafton hos kära grannarna. Härligt att ha gångavstånd (25 m) och att slippa taxikö. På söndag följer vi med Susanne och hennes glada ”springer spanielgäng” på promenad. Hoppas vädret blir bra bara. Ha en riktigt skön nyårshelg!





Tänk att han kom!

Tomten alltså… till Ellen, Tilda och Max...



Om han nu har stor näsa är det föra att han ska kunna lukta så mycket bättre…

och han gillar prinskorv och märgben bättre än gröt (!)

”Och du då Ellen? Har du varit snäll hela året?” Ja, det är klart att hon har!


God fortsättning!




Dan före dan...

och en hel del kvar att göra, men med några timmar ledigt på eftermiddagen fixar det sig. Jag älskar julen och har med åren lärt mig att ta det lugnt och inte stressa - viktigast är ju ändå en skön stämning, julklappar till barnbarnen, julgran och en julskinka. Om en dammråtta överlevt i någon vrå så är inte det ju ingen katastrof. Ha det gott och ta det lugnt...



Det blev lika tyst och trist...

när Vimla hämtades som när barnbarnen hälsat på och gått hem. Hur snor man grannens valp utan att de märker något? Vi kom inte på någon bra lösning, så det var bara att lämna tillbaka henne… dessutom vill vi ju inte göra grannarna något så illa. De är världens bästa och har bjudit oss på Ulf Lundells konsert i mars, jättekul! - det är flera år sedan vi var på konsert. TACK så jättemycket!

Den här veckan bjuder på julbowling, jullunch på jobbet dessutom ska vi köpa julmaten, julklapparna… det är bara att ta ett djupt andetag och inte bli stressad. För det är väl ingen katastrof om inte allting är hemgjort? Eller? Ha en bra vecka!



Strumpdragning – under täcket sover husse – hur han nu kan göra det!?






Vi får prova på...

hur det är att ett sexmånaders yrväder – Vimla -  i vår flock den här helgen. Affe är ju inte sen att haka på när det erbjuds bus, så här är nu full rulle. Vi får avbryta med jämna mellanrum så att huset står kvar i morgon när husse och matte kommer tillbaka. Ha en lugn och skön helg!







Vad ska vi se...

på teve på lördagskvällarna nu när Så mycket bättre är slut, var det någon som undrade. Jag håller med, men när jag satt och redigerade bilderna från Gotland i oktober slog det mig att vi i alla fall kan njuta av den vackra miljön i Burgsvik och trakterna däromkring i vårt fotoalbum. Dessutom kanske vi åker över i februari tillsammans med Marie, Uffe och Vimla och tar en ”lillsemester”. Gårdagens promenad i det vackra vintervädret bjöd på många skratt – hundarna blir helt galna av lycka när de får busa runt i snön…







Nu är det dags att pila iväg till jobbet – ha en bra vecka!



Så var nobelpriset utdelat...

och idolen korad. Jag gillade verkligen Andre Geims tacktal som gav många ett gott skratt. Och tänk att kunna ha så roligt på jobbet att man får nobelpris! Även om inte svävande grodor och jordgubbar gjorde det, så upptäcktes tydligen grafen på samma kreativa lekfulla sätt.

Att Jay Smith skulle bli Idol 2010 var väl knappast någon överraskning. Idag skulle vi egentligen äta julbord i Trosa med vännerna Iréne och Stefan, men måste ställa in pga sjukdom. Vi ser fram emot att träffas när alla är på fötter igen. Det får bli en lugn helg för vår del. Våra stackars hundar blir helt försoffade. Ha en trevlig helg!



När små ballerinor dansar...

klappar mitt mormors♥ några extra slag…



Tilda (tv) dansar klassiskt...



och så lite stepp...



det är snabba klädbyten som gäller och ibland blir det lite stressig - Ellen är
ombytt och klar - in på scenen nu...





Tildas tur igen…  En härlig avslutning på veckan. Hoppas nästa blir lika bra!
Ha det gott!




RSS 2.0