Som sagt...

tiden går fort när man har roligt. Idag har vi träffat träningsgänget och jobbat med dirigering och markering på vatten. Affe har en bestämd uppfattning om hur långt han ska låta sig dirigeras, den stämmer inte riktigt med min. Men det är bara att träna vidare, skam den som ger sig.

Igår vimlade vi runt lite på Skärgårdsdagen där bl a olika föreningar presenterade sig och så lyssnade vi på hårdrock förstås.. se bilder nedan

Nu laddar vi inför kommande vecka. Ha det gott!
 



Brolle träffar bästisarna Tilda och Ellen  ♥♥♥



Oj, vad du är stoor..



Golf verkar kul, sa Brolle



Max lirar...





och gillar det han gör. Min favorit gitarrist ♥♥♥



På första parkett: fr h lillasyster Ellen, mamma Malin och lillasyster Tilda




 


Skönt att det är helg igen...

men vad ska vi göra? I morgon är det Skärgårdsting och skärgårdsdag i Nynäshamn. Vi ska lyssna på Max (barnbarn) och hans band som ska spela i Svandammsparken. Det ska bli kul för jag har inte hört dem tidigare. Dennis ska börja planera/bygga hundgård och jag ska ägna mig åt en dignande smutstvätt. Vi ska också planera söndagen träning med retrievergänget. Vi kommer att ägna oss åt vattenarbete ett tag framåt, det gäller ju att passa på medan det ännu är varmt i vattnet. Jag har en känsla av att även den här helgen kommer att gå fort. Trevlig helg!


Helgen försvann...

med ljusets hastighet. Men så är det när man har kul. Tack Avjavisarna! Idag är det veckans tristaste dag - tisdag - och dessutom är det mulet och grått. Kanske tittar solen fram lite senare idag. Tur att vi har tre stycken glada hundar som tycker att livet är superkul och det smittar ju faktiskt  :-)  Ha en bra dag!



Vi har efterlängtat besök...

av våra uppfödare Avjava´s Jeanette och Lennart. Nu hoppas vi bara att regnet håller sig borta så vi kan åka ut och träna hundarna, men det ser mörkt ut. Det får bli regnkläder på.

Ha en trevlig helg!


Den eländiga måndagen fortsatte...

hela veckan med huvudvärk och magsjuka. Men nu är det en ny måndag och jag är fit for fight igen. Goldenspecialen har nu gått av stapeln och det känns lite trist att inte ha varit på plats och få se alla duktiga förare och hundar, träffa vänner osv. Men jag har följt resultaten via Facebook och Goldenklubbens hemsida i stället. GRATTIS TILL ALLA DUKTIGA!

Igår var vi till Pia och Krister på Yxlö och tränade markering med apportkastare. En riktigt givande träning blev det och hundarna jobbade på bra. Lill-Brolle, som är en cool kille, funderade över de första skotten, men somnade sedan bakom ryggsäcken. Inget att bry sig om alltså. Jag har äntligen börjat sortera alla bilder som väntar komma till Fotoalbumet på hemsidan. Men oj, man ska inte spara på hög! Då blir det alldeles för mycket jobb. Det blir att sitta vid – en fortfarande tjurig och seg – dator en stund varje kväll.

Ha en riktigt bra vecka!


Puh vilken måndag!

Jag har varit utslagen hela dagen av ett migränanfall. Inte förrän klockan fyra på eftermiddan kom jag ur sängen. Tur att Dennis kan rasta hundarna på lunchen och att Lill-Brolle rastar sig själv bara altandörren står öppen. Men nu är jag på benen igen om än lite ”zombie”.

I fredags for vi direkt efter jobbet till Gyllerboda där redan Gunilla och Torbjörn, Sofia och Mats ställt upp sina vagnar. Eva kom också med sin så det blev fyra husvagnar på campingen. Rekord? På lördagseftermiddagen träffades funktionärerna för genomgång inför söndagens Gyllerboda Cup och på kvällen samlades vi alla kring grillen och hade trevligt...



Uppladdning inför morgondagens tävling



Undrar vad Lup och Sara funderar över
 
Klockan sju på söndagsmorgonen försvann ”funkisarna” ut till sina stationer. De tävlande samlades kl 7:45 och så var då tävlingen i gång. Den började i solsken som övergick till molnigt – toppenväder för hundtävling! Meeen… sen kom regnet. Det fullkomligt vräkte ner hela eftermiddan. Det gick ju inte att fotografera i ösregnet så jag fick lägga ner mitt uppdrag som fotograf. Kombinationen fotograf, valpvakt och tävlande gjorde det hela lite snärjigt, men jag kan inte skylla vårt usla resultat på det.

Affe och jag blir nog aldrig något framgångsrikt wt-ekipage. Men jag är jättenöjd med att vi inte nollade någon station. Om man utgår från noll så blir varje poäng en bonus i stället för att dra av poäng från 20. Det känns liksom mer positivt. Tack Annika för att du passade kamera/Affe medan jag vallade valpen. Grattis Håkan och Ida som kom på en nionde plats! Bästa ”avjavisen”!


 

Christina/Vira, skytten Sara, domaren och Håkan/Ida på walk up stationen

Det var ett tappert och blött gäng som stannade till prisutdelningen på kvällen. Grattis Sofia och Foxie till domarens val på station 1 (sök) och funktionärernas val på station 2 (dirigering). Hoppas GB Cup blir tradition. Sen var det dags att rulla hemåt och det gick bra ända till söder om Uppsala – vilka köer! Klockan hann bli nästan midnatt innan vi var hemma.

Tack alla för en kanontrevlig helg!


I kväll fick vi besök av...

Monica och Brolles pappa Dante (Doubleuse Bearmountain). Det var kul att träffas för det var ett tag sedan och så är det ju spännande att se om far och son är lika. Och det var dem! Bra att Monica bor på "rätt sida" om Stockholm så kan vi träffas lite oftare. Dante blev så förtjust i sin lille kille att han till och med bjöd på lite bus, annars brukar ju vuxna hundar vara måttligt intresserade av valpar...





I helgen ska jag starta Affe på WT mest på kul. Håll en tumme om du har lust! Husvagnen är så gott som färdigpackad så vi sticker iväg direkt efter jobbet i morgon. Ha en trevlig helg!


RSS 2.0