Hemma igen...

efter en underbar vecka - vilket semesterväder!! Med den här värmen har det varit skönast att vara vid och i vattnet och det har vi varit. Vi for till vårt smultronställe - men döm om vår förvåning då vi hamnade mitt i Sagan om ringen, hela skogen var full av alfer och andra sagofigurer. 350 personer hade samlats i skogarna kring sjön för live-spel. Hundarna blev synnerligen misstänksamma när det smög mystiska personer med pilbågar omkring husvagnen. Vi avslöjade inte att vi hade Gandalf med oss (Affe heter ju egentligen Gandalf, trollkarlen i Sagan om ringen). Så efter två nätter i sagoskogen for vi till campingen i stället. Jättekul att Christina, Dotty och Ingemar kom och hälsade på oss.

I fredagskväll när vi satt och grillade kom en älg och promenerade förbi bland alla husvagnar - en tiotaggare så ståtlig! Men det brukar han göra berättade de andra camparna för oss. Inte ett dugg skygg (det verkade nästan som om det var hans sommarjobb). De utländska gästerna blev naturligtvis jätteförtjusta över att få studera skogens konung på så nära håll.



Golden är golden - och Tjalle och Affe hittade ett alldeles eget favoritställe...


Bra träning...

har vi haft i helgen. Kristina och Hero har varit nere hos oss både lördag och söndag och vi har tränat bl a "djungelsök". På lördagen var även lill-Walle med och gjorde ett sökjobb. Det var jobbigt för hundarna och de var jättetrötta när vi kom hem. Tyvärr har någon rutten typ stulit sex gummidummies som vi la ut igår till dagens sök. Man kan bli ledsen för mindre! Nedan några bilder på Djungel-Hero...  Ha en skön vecka!






God morgon!

Åter en vacker dag. Husse hade med sig kameran på morgonpromenaden...



Lyckad jakt, dags för frukost...







God morgon Plexus!



Nyvaknade?



Ha en bra dag!

Söndagseftermiddag...

Det har inte hänt så mycket på blogg och hemsida de senaste dagarna. Men vi har varit upptagna med annat bl a en träningsdag med Anita och så var vi på Lag-SM för retriever i går. Vinnarna på bilden nedan. Lite SM-bilder kommer på hemsidan. Jättekul att Vassruggens Lykka Til Kopparhult och hennes lag kom fyra!



Vinnare Lag-SM för retriever 2008. Team SWE: Fredrik Lindström,
Tomas Söderström och Marie Ahlgren


Sol igen...

Regnet behövdes verkligen, men nu är det skönt med sol och värme igen. Hoppas att det tittar fram lite kantareller! Morgonpromenaden var fartfylld med inslag av sorkjakt...


Och regnet det bara öser ner...

och då är det skönt att ligga inne och sova...


RSS 2.0