Att vi hade en...

superhärlig lillsemester framgår nog tydligt av föregående bloggar. Sedan var det dags med den grå vardagen igen som dock lystes upp av Tilda och hennes kamrater som hade dansuppvisning. De är så otroligt duktiga! Den här gången en musikal som handlade om en skattjakt i sagans värld. Rekvisita och dräkter (myror, humlor, toy story, träsktroll…etc.) hade duktiga föräldrar fixat. Jag förbannar mig själv för att jag glömt ladda batteriet till kameran – inte en enda bild!

Helgen - eller åtminstone lördagen blir inte lugn för vår det – vi ska åka till IKEA och det är lönetider… hoppas inte Dennis kommer på det för då kommer han att vägra. Jag ska jobba lite hemifrån och absolut ta en sväng ut i solen om den tittar fram. I kväll är det något gott att äta och dricka, sedan är det slappa i soffan som gäller. Ha en trevlig helg!


Det blev aldrig...

kanin, kanin, ka ni nte sluta skjuta snart? För de kom aldrig till skott våra jägare - alla rabbis höll sig undan. Vi fick däremot en underbar promenad i solen...



Valar, Burgsvik



täta snår att gömma sig i om man är kanin...



Födelsedagsbarnet ser glad ut...



Affe och Uffe myser i soffan och kollar på skidor på teve...






Fint väder idag...

men lite blåsigt! Fast vad gör det?? Vi har haft en jätteskön dag och har varit ute och grillat korv vid Valar, Burgsvik. Hundarna hade förstås jättekul med massor av bus. Och ännu roligare blev det när Natta, Moa med pappa Johan mötte upp...



Moa får en välkomstpuss av Vimla



Vi är ju lika långa! sa Tjalle



Natta och Affe tar det lite lugnare...  Vi önskar alla en riktigt trevlig helg!







Så börjar återigen...

en ny vecka. Den blir kort för oss, tre arbetsdagar och sedan semester på Gotland i några dagar. Det ska bli såå skönt. Ha en bra vecka du också!

Hundpromenad i helgens fina väder. Snacka om att våra fyrfota vänner älskar snön!



Vimla



Socker



Sorkjägarn Tjalle



Boll-Affe och Socker



Maria med sin lite större modell av fyrfoting gillar också att vara ute...

Ja visst ja! På alla hjärtans dag...







Nu sparkar en brasa...

i öppna spisen, ljus är tända, mat och dryck är framdukat. Nu väntar jag bara att mina pojkar ska komma hem från rastningsrundan - sen är det fredagsmys! Trevlig helg!



Mot ljusare tider

När jag åkte från jobbet vid kvart över fyra var det fortfarande ljust. Och med ljuset kommer energin så här års. I brevlådan låg en ny tygkatalog med massor av härliga tyger och bara genom att bläddra lite i den fick jag ett jättesug efter att förnya lite här hemma – men då måste man städa och putsa fönstren först! Det är ungefär som att slipa först innan man kan börja måla – skittråkigt! Genast kände jag mig väldigt ”fredagstrött” och nu ser jag bara fram emot att få slappa i soffan i stället…

Trevlig helg!



Jag är också ganska slapp, sa Affe



Förnöjsamhet...

ett ”bortglömt” ord! Men vilken härlig känsla - förnöjsamhet! Att känna sig nöjd och glad med det man har här och nu i sitt liv! Ha en fortsatt bra vecka!





RSS 2.0