Nu är jag förbannad på riktigt!

Igår satt jag och väntade i fem och en halv timme på djursjukhuset med en hund som hade 40-graders feber och var jättehängig. För den servicen fick jag betala drygt 3 200 kr. Idag kände jag mig nöjd med att vi har ett apotek som öppnar redan klockan åtta på morgonen, de andra två öppnar senare, eftersom Brolle är så dålig vill jag ge honom antibiotika som snart som möjligt. Men – som vanligt! - den typen av penicillin i den förpackningsstorleken fanns ju inte hemma – men vi kanske kan ge honom 20 tabletter per giva?! Vad som däremot finns hemma på våra apotek är skönhetsmedel och smink, de är nästan lika välsorterade som Kick´s. Hur vackra ska vi bli egentligen?

 

Dennis är snäll och tar ledigt och åker åtta mil tur och retur till apoteket i Handen, där har de lagt undan medicinen till oss. Stackars liten Brolle som får vänta så!

 

 

 


Vi packar husvagnen...

och hoppas på en riktigt skön midsommar. Ha det jättebra du också!

OK! Jag kan väl posera med den där på huvudet om jag får ha min älskade tennisboll! sa Affe


Solen lyser...

bakom en mörkgrå himmel här i Gyllerboda. Just nu på morgonen är det uppehåll, men vi får nog regn över oss idag också… Ha en bra dag ändå!










På plats på GB Camping...

för helgens apporteringskurs. Skoj att träffa Pia från vår träningsgrupp, hon hämtar hem sin Small som varit här och valpat och en liten Smalldotter - Storm. Det måsta kännas underbart att få hem sin Small efter 10 veckor, jag minns själv hur jag saknade Jalli när hon hade sina två valpkullar. Tio veckor är en evighet i bland. Lycka till Pia med "tjejerna"

Nu har det rullat in en husvagn till på campingen - Gunilla och Torbjörn. Undrar om Eva och Lasse kommer i kväll? Det visar sig...

Ha en trevlig kväll!


Fyra valpar kvar, två hämtas i dag och två i morgon. Funderar på att sno en faktiskt...












Grrrr…

här morras det hotfullt. Det är Brolle som drömmer. Jag har min lediga fredag och planerar – förutom en sväng med hundarna – att städa lite. Är det inte på fredagar man ska städa? Det bästa med att ha långt mellan städtillfällena är att det verkligen syns när det är gjort. Synd bara att nystädat varar så kort. På fredagar ska man också ha fredagsmys – eller inte. Jag tycker man ska städa eller mysa när man har lust.  

Ha det mysigt och trevlig helg!








Så var det redan söndagskväll…

vart tog den här helgen vägen? Jag tog Affe med mig idag för att åka och träna med Anki och Christina som har Affes syskon Leo och Vira. Det var länge sedan vi sågs så det var verkligen jättekul. Anki hade lagt upp träningen så vi kom till ”dukat bord”. Det är så härligt att se de här glada, frimodiga syskonen som verkligen älskar att jobba…

Tack för idag!



Vira (Avjava´s Galadriel)



Leo (Avjava´s Boromir)



...och så min egen älskade trollkarl Affe (Avjava´s Gandalf)


RSS 2.0