Efter en superhelg...

med valpträff för Brolle i lördags och ett fantastiskt väder igår. Vi laddade fikatermosen, köpte några semlor och tog med svärfar på en tur till Ankarudden på södra Torö. Att sitta på bryggan och bara njuta av solen är helt underbart! Nu funderar vi på vad vi ska packa med oss till onsdag då vi sticker iväg på ”sportlov”…

 

Svärfar Acke mumsar semla, inte helt lätt att äta utan att få grädde på nosen  :-)



 


Äntligen har vi bil igen!

Efter tre ”bilfria” veckor uppskattar vi den enormt. Även om det har gått bra m h a snälla grannar och arbetskamrater så känns det verkligen jätteskönt. Redan tidigt i morron bitti ger vi oss iväg norrut för valpkursens återträff. Det ska bli jättekul att träffa alla två- och fyrbenta igen. Det känns nästan lite som en kick off för att börja träna hundarna igen. Snön har ju töat bort i veckan också till min stora glädje.

Nästa vecka åker vi på ”sportlov” till öjn, som grannarna säger. Då står MYYYSA står på agendan…

Trevlig helg alla!



Nu har jag ”långhelg” igen...

och är ledig från fredag t o m måndag. Det känns så lyxigt! Vi har nyss kommit hem från en promenad till centrum fram och tillbaka för att göra några inköp. Hundarna fick följa med, de börjar bli riktiga stadshundar nu när vi inte har någon bil. Och Affe är ju redan en van pendlare – det finns faktiskt några pendlande hundar på tåget på morgnarna. Två stycken ”tervar” som jobbar natt på Rosengården (äldreboende) och en kelpie som jobbar på Brukshundklubben i Farsta.

Vi letar fortfarande efter en bra bil. Och även om det är en intressant upplevelse att promenera, åka kommunalt och alltid tänka på att ha plastpåse i fickan, så saknar jag bil…!

Vi har inget inplanerat i helgen så det får bli en slapp och skön hemmahelg.

Trevlig helg alla vänner!



Det gäller att inte släppa greppet om saker och ting som är viktiga, sa Affe




Det har nu gått en vecka...

sedan Dennis blev på körd och vår bil bara skrot. Tack och lov så blev ju ingen skadad. Det kunde ha gått riktigt illa. Men att inte ha någon bil känns onekligen rätt frustrerande, vi är inte vana att passa tågtider och planera matinköp. Bortskämda är vi! Men det fungerar bra ändå tack vare Marie och Uffe som lånar ut sin bil då vi behöver åka och handla och snälla Britt på jobbet som ger lift när det är dags att åka hem. Tur att vi har er! ♥ Positivt är dock att det blir lite extra promenader för mig som behöver röra på mig.

Sköna lördag med sovmorgon och lång frukost med tidningen. Marie och jag åkte ut och tränade en stund på förmiddagen med Affe och Vimla. Välbehövligt för våra energiknippen. Affe sover sött nu. Vi ser nu fram
mot en trevlig kväll med V75-gänget. Det ska bli så kul!!

Trevlig helg!



Första lediga dagen...

som ”deltidare”. Jag har fixat lite här hemma, varit och handlat, tagit en härlig vinterpromenad med hundarna. Jag har matat fåglarna också (ett ålderstecken kanske?). Stackars Kålle Koltrast var så hungrig att han åt nästen ett halv äpple på en gång. Sedan lite lunch och ett varmt bad. Så skönt! Hundarna sover sött – de är helt utslagna – men såå långt gick vi ju inte! Fats det är klart, de har ju sprungit och busat som de dårar de är.

Nu ska vi ha en lugn skön helg. Ha det du också!



Stör inte den Tjalle som sover!



RSS 2.0