Första dagen...

på arbetsveckan är avklarad, månadens räkningar betalade och därmed tog all energi slut. I morgon ska jag packa upp den externa hårddisken, som jag hämtat idag, och ta back up på sådant jag anser viktigt. Sedan ska jag ta mig an hemsidorna…

Men nu är det strax Natti-natti!



Åh, vad mysigt med fredagskväll...

lite god mat och ett glas vin, sedan är det soffan som gäller. Sent i går kväll kom de hem och tidigt i går morse åkte de ut i skärgården för att apportera änder, Dennis och Tjalle. De hade haft en jättefin dag och Tjalle hade varit duktig. Jag vet inte vem av dem som var tröttast när de kom hem.

Lördag får tyvärr bli en tråkig tvätt- och städdag. Men på söndag ska vi åka på Goldenklubbens WT. Det ska bli kul att se vad vi går för (inte så mycket är jag rädd) och att träffa två- och fyrbenta vänner.

Trevlig helg!



Dummyapportering med Tjalle...



Äntligen...

är min dator fixad och inkopplad. Nu får jag ägna några kvällar till uppdatering av hemsidor och pyssla lite med bilder. Det ska bli riktigt kul.

Jag borde ha tränat mer inför helgens WT, men det har jag inte, så det får gå som det går  :o) 

Ha en fortsatt bra vecka!



Jag väntar på...

att få besked om min trasiga dator, som är inlämnad för reparation, men har ännu inte hört om den går att fixa. Det vore så tråkigt att förlora alla semesterbilderna. Vad jag vet säkert är att jag i fortsättningen kommer att vara noga med att ta back up.
Eftersom vi har röstat i förväg har vi ingenting att passa idag. Så denna lediga söndag ska Dennis åka upp till skjutbana och panga lite lerduvor och jag ska träna med Gunilla och Immer. Det var ett tag sedan vi sågs så det ska bli kul.

Ha en bra dag och glöm inte att rösta!

Härom dagen...

packade vår hemdator ihop och jag har inte sparat undan bilder och viktiga dokument – förstås. Bara för att jag är så illa lat! Usch, vad jag är arg på mig själv. Jag hoppas på att få hjälp att se om något går att rädda. Har du skickat mail och
t ex beställt dummies och vi inte hör av oss så beror det på att vi inte kommer åt mailboxen.

Vill du nå oss så skicka ett nytt mail på adressen [email protected] som jag nu kan nå från en annan dator. Det är så tråkigt när sådant här händer :o(



Det är måååndaag morron och mitt huvud…

känns så tungt. Vi är ganska trötta efter en jättekul helg tillsammans med våra grannar Marie, Uffe och ett gäng glada killar från Gotland som kommit över bl a för att se fotbollsmatchen mot Ungern.

På söndagseftermiddagen sjösatte vi vår lilla jolle och tränade linjetag och markering med Affe. Lilla Vimla var med och utforskade elementet vatten. Hon var också väldigt intresserad av Affes dummies och det hela slutade med att hon helt enkelt simmade ut och hämtade en – som om hon aldrig gjort annat :o)

Nu väntar en ny arbetsvecka och på kvällarna ska jag försöka få till lite Affe-träning, få ordning på alla semesterbilder, fixa lite hemsidor, städa, tvätta…. Puh!



Efter tre intensiva arbetsdagar...

känns det som det var länge sedan jag hade semester, men å andra sidan är det bara två arbetsdagar kvar till helgen. Vi har haft en jättehärlig semester; träffat goda vänner, varit hundaktiva med jakt, prov och träning. Och inte minst… vilat och haft det skönt.

Nu gäller det att ta tillvara de ljusa kvällarna, så länge vi har dem. I kväll har våra vänners valpar, Socker och Vimla, fått träffas och busa för första gången. De hade jättekul så jag kan tänka mig att det blir en lugn kväll hemma hos valpfamiljerna :o)

Vi tror att det snart kommer att ske ett mord – i alla fall i Midsomer.

Trevlig kväll!


RSS 2.0