Vi fick tillbaka årorna...

till jollen i helgen. Dennis var vid sjön för att låta Tjalle apportera de dummies som ligger kvar på ön. Då får han se ett par killar komma paddlande med en av våra åror. De hade hittat båda årorna slängda på stranden… Nu kan vi åter använda vår lilla jolle när vi tränar hundarna, det känns bra.

I går kväll tackade vi av tjejerna på kundtjänst med ölprovning och en bit mat hos Nynäshamns Ångbryggeri. Angela, som jobbat hos oss tidigare, guidade oss runt och berättade lite historik kring bryggeriet och hur tillverkningsprocessen går till. Samtliga öl har namn från Nynäshamns skärgård t ex Landsort Lager, Ålö Ale. Mörkt öl, god ost och chutney är jättegott som dessert – det trodde jag inte!

Ikväll är det planera, handla och packa som gäller för på fredag förmiddag hänger vi på husvagnen och åker till Läckö strand för att träffa släkten (den fyrbenta) och för att ha mysigt över helgen med mycket ”hundsnack” och annat trevligt. Morgondagen går åt att åka till Göteborg t o r för ett möte, det betyder upp tidigt, hemma sent och trött.

Ha en fortsatt bra vecka!


Kommentarer
Postat av: Karlsborgarna

Skönt att årorna kom till rätta! Jobbigt annars för Dennis att paddla med händerna...

Kul helg ni har framför er o vädret verkar ni ha på er sida me'.

Ha en härlig höst med mycket roliga aktiviteter!

KRAM på er från oss!

Ps hälsa så gott till Dotty o Ingemar ifall dom kommer Ds

2011-09-29 @ 10:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0