Vi bestämde oss...

så sent som i torsdags kväll för att åka upp till Dotty och Ingemar i Korsheden direkt efter jobbet på fredagen och det ångrar vi inte. Vi har haft jättekul och som vanligt hade Dotty lagat en massa god mat. Till ”Körsheda” kom också Pernilla och Robban, som skulle hjälpa till på helgens b-prov (ökl och ekl) vid Ötjärn och Christina och Vira som ju dessutom skulle starta på lördagen. Avjava´s Jeanette och Lennart dök upp ungefär samtidigt som oss på fredagskvällen med nya fina husvagnen.

Resan dit blev plågsam, 29 grader varmt och utan AC, som hade gett upp. Hur klarade vi oss förr? Lycka när Lennart hjälpte oss att få den att fungera igen. Lördagen bjöd på alldeles för varmt väder (i min smak i alla fall). Christina och Vira var duktiga och fick ett starkt andra pris. Vira gjorde en jättefin vattendirigering och spikade dubbelmarkeringen på vatten, även landjobbet skötte hon bra. Nästa gång tar hon ett förstapris det är jag övertygad om. Kul att träffa Ankie, Johan och Korpen, det var länge sedan. Vi träffade också Eva och Lasse så Brolle fick busa med sin syster Vittra…  



Man ska passa sig för att bita syrran i ändan...



för då kan man åka på ett nacksving...



poff!

Söndagen regnade det och efter en skön sovmorgon bestämde vi att åka hemåt. Det är skönt att inte komma hem så sent när man ska jobba dagen efter. Ingemar, Christina, Pernilla och Robban hade redan tidigt på morgonen åkt till Ötjärn för att hjälpa till på ekl-provet. För hundgänget blev helgen lite av en släktträff; ”Avjavisarna” Fadde, Affe, Till och Vira (nu 4 år) och Lucky, Kajsa, Hedda (ca 9 mån) och Brolle och Vittra (15 v) och så var icke Avjavisarna Udda och Tjalle med också förstås. 9-månders fröknarna var så lika att det knappt gick att skilja på dem åt - inte ens för ägarna  :-)

Tack för en jättetrevlig helg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0