Veckan började…

med en prickig Ellen som behövde en "mormorsutryckning" - mamma Malin hade fullbokat med kunder på salongen och kunde inte ringa återbud till alla - tur att jag hade komptid att ta ut! Prickarna bleknade, febern försvann och vi hade en riktigt mysig dag. Tisdagkvällen frossade Dennis och jag räkor tillsammans med några av mina kolleger med respektive. Gott var det och kul hade vi. Sånt borde man göra mycket oftare.


Första april hade vi kick off för stegtävlingen inom koncernen. Vi ska gå till Prag i år, förra året gick vi till Berlin. Stegräknare på och ut och gå... Förra året gick jag i genomsnitt 13 000 steg/dag bara genom att rasta Affe morron, middag, kväll... Så det gäller att värva hundfolk till laget. Vi är två lag på Nynäs Energi, det andra laget har fixat tröjor åt oss allihop - med tryck på. Vårt lag heter Hurtbullarna, men de påstår att de ändrat texten till Köttbullarna (!) Vilken fräckhet! Hoppas det var ett aprilskämt.


I går kväll handlade vi mat och idag packar vi husvagnen, sen bär det iväg en bit norrut. Vi åker till Gunilla och Bengt i Gyllerboda för att gå kurs. Det ska bli kul att träffa dem och nya hundmänniskor och hundar. Våra egna beter sej som om vi alltid glömmer dem hemma när vi åker bort - och det har aldrig någonsin hänt. Men kunde de skulle de packa ner sej själva i närmsta väska. Det ser ut att bli bra väder. Ha en bra helg du också!





Kommentarer
Postat av: Gunilla & Cherry

Ha en jättetrevlig o skön helg!!! Ses vi nästa kurstillfälle.

Kram på er!

2009-04-03 @ 12:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0