En härlig helg har vi haft...

Lotta och Luna kom i fredags kväll - jättekul! eftersom vi inte setts på länge - två år kanske?? Affe och Tjalle blev jättekära i Luna. De har aldrig haft "dambesök" förut, så detta var helt nytt för dem. Och dessutom nyttigt för dem! - Luna talade klart och tydligt om att "man ställer inte skamliga förslag" till en dam första gången man träffas! Lite finess måste man allt ha! Förhoppningsvis lärde sig "pojkarna" lite vett och etikett. Roligt att se att det finns så mycket Avjava´s i Luna! Hon påminner mycket om Affes mamma - Avjava´s Bavaria "Snöret". Otroligt härliga hundar!


Lördagen avsatte vi till ett besök på Tullgarns slott och Swedish Game Fair - tyvärr kom laget vi hejade på sist! Men bra jobbat! Och bättre lycka nästa gång! Många roliga aktiviteter fanns och bra mässpriser på olika produkter lockade naturligtvis. TV-kocken Per Morberg fanns på plats och grillade.Tyvärr hade vi inte "den stora plånboken" med oss. Men nästa år kommer den förstås med! Att besöka den här mässan blir kanske en ny tradition.


Söndagen började med sovmorgon. Sedan ett träningspass med vattendirigering. Vi besökte kommunens sydligaste udde, Ankarudden, och smaskade i oss glass i solskenet på bryggan. Vi njöt också av bruset från havet vid Stenstrand och såg segel- och lastbåtar passera i solgasset.


Därefter ytterligare ett träningspass på vatten, några landmarkeringar hann vi också med. Och så var den här helgen slut och Lotta och Luna måste åka hem!! Tiden går alldeles fort när man har roligt!! Men vi har i alla fall bestämt att träffas snart igen! För säkerhets skull fick Lotta med sig boken Veterinären från 1928 - att ha som referenslitteratur - ett helt avsnitt behandlar alkoholism hos kor!? Dessutom finns en taxa att ta efter - tänk att bara få betala bara någon krona när man konsulterar veterinären!! Den tiden får vi nog inte igen. Ha en bra vecka!


Kommentarer
Postat av: Ankie o Johan

Det var kul att se er, det var ju så länge sedan sist.
Beundransvärt av Dempa att inte starta på hastighetsapporteringen, där hade nog morsan fått spö misstänker jag, fast inte Kulbul såklart... :-))
Kul att se likheten hos bröderna , nu har vi sett tre av grabbarna inom loppet av en vecka.
Ha de !

2008-05-26 @ 17:08:42
URL: http://web.telia,com~/u22318846

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0